Buitenschoolse Opvang

4-12 JAAR

Met kleinschalige locaties zorgt Helden Opvang voor professionele en veilige buitenschoolse opvang. Er is rust en ruimte om te spelen.

Klik hier voor een impressie van de sfeer op onze locaties.

Vrije tijd

Na een intensieve schooldag is het belangrijk dat uw kind lekker kan bijkomen en opladen. Deze tijd is vrije tijd en geen verlengstuk van school. Na school zitten we met elkaar aan tafel met iets te drinken en staat er vers fruit klaar op tafel. Daarna kan uw kind kiezen uit verschillende activiteiten op het gebied van sport&spel, koken in onze woonkeuken, creatief en natuur (onder andere naar de boerderij). Deelname aan deze georganiseerde activiteiten is niet verplicht, de kinderen mogen ook wat anders doen. Een boekje lezen, knutselen, tekenen, aan de slag met de Kapla of een potje tafelvoetbal of tafeltennis. Helden Opvang heeft alles in huis. Maar gewoon lekker buiten spelen in onze eigen tuin mag natuurlijk ook, uiteraard wel altijd onder toezicht van onze medewerkers.

Sporten en de buitenlucht

Na een drukke schooldag moeten kinderen vaak hun energie even kwijt. Helden Opvang stimuleert kinderen om veel te bewegen. Wij bieden dagelijks sportieve activiteiten aan, onder deskundige begeleiding. Bij voorkeur buiten en als het weer dat niet toelaat binnen. Een andere activiteit is ons wekelijkse bezoek aan de Educatie Boerderij, waar de kinderen opdrachten op de boerderij doen, de boer helpen of in onze eigen moestuin werken. Telkens op wisselende dagen, zodat alle kinderen mee kunnen.

Voor en na schooltijd zijn helden van 4 tot 12 jaar welkom op onze buitenschoolse opvang (BSO). 

Facebook