Helden Opvang

HeldenOpvang-Banner-rennen-weiland

BSO van Hamelstraat

‘Mooi buitenterrein en een park’

BSO Van Hamelstraat maakt onderdeel uit van basisschool IKC De Achtbaan, gevestigd aan de Van Hamelstraat 99 in de wijk Klaarwater in Soest. We bieden hier naschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar.

Locatie

‘Groen omgeving’

We hebben op deze locatie een heerlijke tuin en kunnen gebruik maken van alle fijne faciliteiten van de school, zoals de gymzaal en het mooie buitenterrein. Verder ligt naast de school een geweldig park met uitdagende speeltoestellen.

Buiten spelen

‘Loose parts’

We doen veel aan spel met zogenaamde Loose Parts , oftewel losse onderdelen, zoals dopjes, moertjes, knijpers, steentjes en verpakkingen. Dit zijn voorwerpen die kinderen op oneindig veel manieren kunnen gebruiken waardoor fantasie en creativiteit worden gestimuleerd. Maar we beginnen elke middag met een kopje thee of een lekker glas water om echt even “thuis te komen” na een lange dag op school. Aan keukentafel delen we de ervaringen van de dag en bespreken we de plannen voor de middag. Kortom: een fijne vestiging waar creativiteit, beweging en naar buiten gaan worden aangemoedigd.

GEGEVENS

Telefoonnummers:

035 303 9600 (voor informatie aanvragen, vragen over rondleidingen, planning en plaatsing).

 

06 418 137 36 (indien u al geplaatst bent en contact wenst met een pedagogisch medewerker op de groep).

 

Openingstijden

Wij zijn geopend tot 18:30. 

52 weken per jaar geopend, gesloten op algemeen erkende feestdagen.

BSO van Hamelstraat
Van Hamelstraat 99| 3762 JC Soest

Scholen BSO

Voor deze BSO halen wij allen kinderen op van de Achtbaan.


LRK nummer: 282 011 687