Sporten na school

7-12 JAAR

Sport BSO
Helden Opvang heeft een Sport BSO op hockeyclub Loenense MHC op Sportpark De Heul. 

Er worden clinics aangeboden op het gebied van hockey, voetbal en tennis. Daarnaast is er veel ruimte om zelf te sporten en buiten te ravotten. Maar, er is ook alle mogelijkheid om binnen te ontspannen, te knutselen of een spelletje te spelen. Er is vrijheid, maar er is ook de veiligheid, huiselijkheid en warmte die u van ons gewend bent!

Wij halen de kinderen 's middags op van de basisscholen met onze nieuwe, stoere 'Stint' (een elektrische bakfiets waarin we 10 kinderen tegelijk kunnen vervoeren en die bij regen overdekt kan worden). Maar, kinderen met een zelfstandigheidscontract mogen ook zelf op de fiets naar De Heul komen.

Om 17.00 uur eten we met elkaar een gezonde, warme maaltijd. We zijn tot 19.00 uur geopend. Onze geldende BSO tarieven zijn van toepassing. De Sport BSO is voor kinderen vanaf 7 jaar en zal in eerste instantie open zijn op maandag, dinsdag en donderdag.

Klik hier voor een impressie van de Sport BSO.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcella Janssen (06-535 77 186) of Femke Groot (06-824 24 030) of een email sturen aan info@heldenopvang.nl.

Helden Opvang Sport BSO
Rijksstraatweg 182
3632 AJ Loenen aan de Vecht
06 30 23 56 23

 

Facebook