Daar heeft u geen omkijken naar

4-12 JAAR

Vervoer van school
Wij willen u als ouder zoveel mogelijk ontzorgen. Elke middag halen de medewerkers van Helden Opvang de kinderen op van hun eigen school. De scholen worden genoemd bij onder het kopje van uw vestiging. Zitten uw kinderen op een andere school in de buurt, maar spreekt onze dienstverlening u aan? Laat het ons weten, want in overleg kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen.

Voor het halen van de scholen gebruiken we professioneel vervoer. Oudere kinderen mogen zelf op de fiets naar de BSO komen. Wij vragen ouders hiervoor dan eerst een zelfstandigheidcontract te tekenen.

Vervoer naar (sport)clubs
Als kinderen eenmaal naar school gaan, beginnen ze vaak ook met een of meerdere sporten of een andere buitenschoolse activiteit. En dus moet er elke week getraind of geoefend worden. Helden Opvang zorgt er in principe voor dat uw kind geen training hoeft te missen en verzorgt het vervoer naar een aantal (sport)clubs tijdens de BSO-middag. Doet uw kind aan een sport of activiteit tijdens de BSO-middag? Laat het ons weten. Wij doen graag onze uiterste best om het vervoer voor u te regelen. 

Facebook