Huishoudelijk medewerker KDV/BSO Loenen aan de Vecht

Loenen aan de Vecht – MBO 

Geplaatst op: 03-11-2023

Locatie: Loenen aan de Vecht
Uren: 25-33

Over Helden Opvang

Iedere dag buitenspelen, liefdevolle opvang, gezond en natuurlijk eten, dát is Helden Opvang! Wat zijn we trots op onze prachtige vestigingen met een kindgerichte inrichting waar veel aandacht is voor sfeer en die ook rust en warmte uitstralen.

Onze mensen zijn onze grootste kracht. Dat is waar we voor staan! We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Betrokken teams waar goede sfeer en collegialiteit voorop staan. Helden Opvang is een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar we echt mét elkaar dingen willen neerzetten. Met elkaar zaken vormgeven en bedenken hoe we het werk nog leuker en beter kunnen maken en met elkaar een liefdevolle en veilige opvang bieden. Een omgeving waarin jouw initiatief en ideeën met open armen ontvangen worden.

Functieomschrijving

In deze functie ben je er samen met de pedagogisch medewerkers verantwoordelijk voor dat de kinderen zich in een schone en prettige omgeving kunnen ontwikkelen en kunnen spelen. Je voert hiervoor verschillende huishoudelijke taken uit zoals de keuken en het sanitair schoonmaken, was bijhouden en sorteren en het opruimen van de boodschappen.

Daarnaast voer je onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers verzorgende werkzaamheden uit zoals gezamenlijk eten met de kinderen en het toezicht houden op (buiten) activiteiten. Binnen de functie zal je ook de kinderen ophalen bij de scholen en helpen bij de uitjes die die dag gepland staan. Je wordt hierbij het vaste gezicht voor de kinderen. We halen de kinderen met een busje op, een rijbewijs is daarom noodzakelijk. Werken als groepshulp is dus een diverse functie waarbij jij voor onze pedagogisch medewerkers een onmisbare schakel bent die wat extra handen aanbiedt.

Wat bieden wij jou?

 • Je werkdagen en uren gaan geheel in overleg met jou, en bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid voor een vast contract.
 • Je salaris is conform de CAO-kinderopvang, schaal 3 min. € 2.213,- en max. € 2.747,- per maand o.b.v. een 36-urige werkweek, vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 3%;
 • Reiskostenvergoeding van deur tot deur volgens de cao-kinderopvang (0,19 cent per KM).
 • Korting op je fitness abonnement!
 • We bieden afwisselend werk in een professioneel en betrokken team.
 • Op regelmatige basis organiseren wij een gezellig teamuitje en maandelijks kan je aanschuiven bij de gezellige personeelslunch op locatie;
 • Kom je met het OV? Dan ontvang je van ons een OV-abonnement!
 • Wij bieden volop ruimte voor eigen ontwikkeling en hebben een inspirerend aanbod aan incompany trainingen.

Wat vraagt Helden Opvang van jou?

 • Je hebt minimaal VMBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een MBO Helpend welzijn diploma niveau 2.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal voor het contact met de pedagogisch medewerkers en de kinderen.
 • Je bent behulpzaam, enthousiast en pro-actief.
 • Je hebt een warm hart voor kinderen.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs. 

Solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer direct! Wil je eerst nog iets vragen over deze vacature? Dat mag natuurlijk altijd! Bel met Desiree of Femke, 06-19137148 of 06-57348758 .