Huishoudelijk medewerker KDV Soest

Soest – MBO 

Geplaatst op: 03-11-2023

Locatie: Soest
Uren: 20-24

Over Helden Opvang

Iedere dag buitenspelen, liefdevolle opvang, gezond en natuurlijk eten, dát is Helden Opvang! Wat zijn we trots op onze prachtige vestigingen met een kindgerichte inrichting waar veel aandacht is voor sfeer en die ook rust en warmte uitstralen.

Onze mensen zijn onze grootste kracht. Dat is waar we voor staan! We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Betrokken teams waar goede sfeer en collegialiteit voorop staan. Helden Opvang is een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar we echt mét elkaar dingen willen neerzetten. Met elkaar zaken vormgeven en bedenken hoe we het werk nog leuker en beter kunnen maken en met elkaar een liefdevolle en veilige opvang bieden. Een omgeving waarin jouw initiatief en ideeën met open armen ontvangen worden.

Functieomschrijving

In deze functie ben je er samen met de pedagogisch medewerkers verantwoordelijk voor dat de kinderen zich in een schone en prettige omgeving kunnen ontwikkelen en kunnen spelen. Je voert hiervoor verschillende huishoudelijke taken uit zoals de keuken en het sanitair schoonmaken, was bijhouden en sorteren en het opruimen van de boodschappen.

In deze functie ben je er samen met de pedagogisch medewerkers verantwoordelijk voor dat de kinderen zich in een schone en prettige omgeving kunnen ontwikkelen en kunnen spelen. Je voert hiervoor verschillende huishoudelijke taken uit zoals bijvoorbeeld: schoonmaken van de groepen, de was bijhouden, sorteren en het opruimen van de boodschappen, maar ook het schoonmaken van de gezamenlijke ruimtes (zoals stofzuigen en dweilen) en speelgoed wassen.

Wat bieden wij jou?

 • Contract van 20-24 uur per week verdeeld over minimaal 4 dagen, werktijden in overleg. Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.
 • Je salaris is conform de CAO-kinderopvang, schaal 3 min. € 2.213,- en max. € 2.747,- per maand o.b.v. een 36-urige werkweek, vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 3%;
 • Reiskostenvergoeding van deur tot deur volgens de cao-kinderopvang (0,19 cent per KM).
 • Korting op je fitness abonnement!
 • We bieden afwisselend werk in een professioneel en betrokken team.
 • Op regelmatige basis organiseren wij een gezellig teamuitje.
 • Kom je met het OV? Dan ontvang je van ons een OV-abonnement!
 • Wij bieden volop ruimte voor eigen ontwikkeling en hebben een inspirerend aanbod aan incompany trainingen.

Wat vraagt Helden Opvang van jou?

 • Je hebt minimaal VMBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een MBO Helpend welzijn diploma niveau 2.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal voor het contact met de pedagogisch medewerkers en de kinderen.
 • Je bent behulpzaam, enthousiast en pro-actief.
 • Je hebt een warm hart voor kinderen.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer direct! Wil je eerst nog iets vragen over deze vacature? Dat mag natuurlijk altijd! Bel met Desiree of Femke, 06-19137148 of 06-57348758 .