Kinderen helpen om hun interesses en talenten te ontwikkelen

AANDACHT VOOR ONTWIKKELING

Bij Helden Opvang komen alle aspecten aan bod die ervoor zorgen dat uw kind een fijne dag heeft. Wij creëren een leerrijke omgeving en stimuleren zo het zoek- en ontdekproces van de kinderen volop. Onze pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid en worden voortdurend getraind om uw kind zo goed mogelijk te ondersteunen in hun ontwikkeling en ontplooiing

Wij bieden een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen is ontdekken. En spelen is groeien. Daarom staat spelen centraal. Wij werken met maandthema's die spelenderwijs de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden en motorische en zintuiglijke vaardigheden stimuleren. In kleine groepjes doen wij dagelijks activiteiten met de kinderen zodat er oog is voor iedereen.

Op de BSO zorgen onze medewerkers er voor dat kinderen alle kans krijgen om te ontdekken waar ze goed in zijn. We bieden uitdagende activiteiten aan op het gebied van sport en spel, koken, creativiteit. Wij werken samen met de kinderen aan hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen, zodat zij uiteindelijk met een gezonde dosis zelfvertrouwen de volgende stap kunnen maken: die naar de middelbare school.

Facebook