Met een gerust hart overdragen

FLEXIBILITEIT EN EXTRA SERVICE

Helden Opvang is voor ouders een betrouwbare en flexibele partner. Dat is een belangrijk uitgangspunt voor onze kwalitatieve service. Wij willen een partner zijn aan wie u uw kind(eren) met een gerust hart overdraagt. Daarom kunt u altijd van ons op aan.

Ruime openingstijden
Wij hebben ruime openingstijden zodat u met uw werk niet snel in de knel komt.

Voorschoolse Opvang (VSO)
Op onze VSO kunnen schoolgaande kinderen terecht om voor school samen met andere kinderen te ontbijten, een boekje te lezen of rustig een spelletje te doen tot ongeveer 08.15 uur. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw kind op tijd op school is. Wij bieden VSO niet op alle vestigingen aan.

Warme biologische maaltijden
Helden Opvang kiest voor natuurlijke en gezonde voeding. Kinderen vanaf 1 jaar krijgen bij ons op bepaalde vestigingen (hele dagopvang en BSO)  een warme biologische en dagverse lunch of avondmaaltijd, bereid door Moekes Maaltijd. Deze gezonde en natuurlijke maaltijden worden samengesteld uit biologische ingrediënten. Deze maaltijd is helemaal gratis en standaard inbegrepen bij al onze opvangservices. En, zo is het spitsuur thuis geen stressmoment meer. 

Uw kind opgehaald van school

Elke middag halen onze medewerkers kinderen op van een anatal basisscholen. Oudere kinderen mogen zelfstandig naar de locatie komen. Wij vragen ouders hiervoor een zelfstandigheidcontract te tekenen.

Facebook