Natuurlijk is gewoon lekkerder

GEZOND EN NATUURLIJK ETEN

Voor uw kind niets dan goeds. Helden Opvang kiest voor natuurlijke en gezonde voeding. Als het op voeding aankomt, gaan we de samenwerking zoveel mogelijk aan met lokale ondernemers. We werken onder meer samen met Moekes Maaltijd, een bijzonder concept. Kinderen op ons kinderdagverblijf en de BSO krijgen dagelijks een 100% natuurlijke, verse warme maaltijd aangeboden. Deze gezonde en natuurlijke maaltijden worden samengesteld uit voornamelijk biologische ingrediënten. Deze maaltijd is helemaal gratis en standaard inbegrepen bij al onze opvangservices.

100% natuurlijk
Moekes Maaltijd maakt gebruik van de beste ingrediënten die er te krijgen zijn, deels biologisch, zoveel mogelijk uit de buurt en duurzaam geteeld. Moekes Maaltijd heeft de ambitie om zoveel mogelijk kinderen in Nederland van écht en lekker eten te voorzien. Een ambitie die naadloos aansluit op de waardes van Helden Opvang. De gratis warme (lunch)maaltijden van Moeke zijn ambachtelijk bereid en 100% natuurlijk. Moeke stimuleert ook de lokale productie van ingrediënten door alleen te werken met ingrediënten van Nederlandse tuinders, boeren, molenaars en vissers. Er zijn geen geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen of andere onnatuurlijke ingrediënten toegevoegd aan de maaltijden. Uw kind ervaart zo al op jonge leeftijd dat gezond en lekker eten heel goed samengaan.

Moekes to go
Helden Opvang is er niet alleen voor kinderen, maar ook voor de ouders. Als u na een drukke dag werken uw kinderen bij ons komt ophalen, heeft u misschien niet altijd zin om nog in de keuken te staan voor een uitgebreide maaltijd. Als moeder van drie jonge kinderen én ondernemer weet eigenaresse en oprichter Marcella Janssen dit als geen ander. Speciaal voor ouders hebben wij als extra service de ‘Moekes to go’, deze kant-en-klaar maaltijd is een gezonde, verse en 100% natuurlijke maaltijd voor het hele gezin. De maaltijden worden vers bij ons bezorgd en bewaard in de koelkast. U pikt het eten op als u uw kind(eren) komt halen en hoeft de Moekes to go-maaltijd thuis alleen nog maar op te warmen in de oven of magnetron. Wel zo makkelijk.

Facebook