Het zijn de mensen die het verschil maken

OVER HELDEN

Heldenrollen
Onze mensen zijn onze grote kracht. Zij doen hun werk met hart en ziel. Met enthousiasme en met vakkennis en zorgen er voor dat je je echt thuis voelt. Ze zijn sprankelend en energiek en zetten zich iedere dag met veel enthousiasme in om uw kinderen een leuke, leerzame dag te bezorgen in een warme en liefdevolle omgeving.. Eigenaar Marcella Janssen bewaakt samen met haar assistent-leidinggevende de kwaliteit van de opvang, samen sturen zij het team van pedagogisch medewerkers aan en zijn zij het vaste aanspreekpunt voor ouders voor zaken van organisatorische aard. Zo hebben de pedagogisch medewerkers alle ruimte en gelegenheid om hun aandacht op de kinderen te richten.

Altijd in ontwikkeling blijven
We vinden het bij Helden Opvang erg belangrijk om onze medewerkers continu te blijven trainen, zodat zij op de hoogte blijven van de laatste inzichten. Wij investeren daarom veel in de opleiding van onze medewerkers. Dat is goed voor het kennisniveau, maar zorgt er ook voor dat iedereen die bij Helden Opvang werkt in ontwikkeling blijft en daardoor elke dag weer met veel enthousiasme en plezier naar het werk gaat.

Vacatures
Helden Opvang is altijd op zoek naar toppers, ware helden. Naar mensen die het beste uit zichzelf willen halen en graag een steentje willen bijdragen aan de optimale kinderopvang van Helden. Herken jij je in de omschrijving van flexibele, liefdevolle, enthousiaste professional, ben je in het bezit van de juiste diploma’s en woon je in Loenen aan de Vecht of omgeving? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Facebook