Soest – MBO 

Locatie: Abcoude, Baarn, Bussum, Harmelen, Loenen aan de Vecht, Soest en Zeist
Uren: minimaal 12 – 20 uur

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Over Helden Opvang

Jij bent onze nieuwe stage Held!

Iedere dag buitenspelen, regelmatig naar de boerderij, liefdevolle opvang, gezond en natuurlijk eten staat centraal bij Helden Opvang. Wij zijn een professionele kinderopvang organisatie. Het concept Helden is helder: een liefdevolle en veilige opvang van kinderen op het hoogste niveau, met gezonde voeding en oog voor duurzaamheid. Ook heeft Helden Opvang veel samenwerkingen met kinderboerderijen in de buurt. De kinderen kunnen de boerderijdieren bezoeken en we leren ze van alles over de natuur en de herkomst van ons eten.
Zie jij het zitten om samen met ons enthousiaste teams het passie voor het vak Pedagogisch medewerker te leren?

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken enthousiaste stagiaires die het leuk vinden om ons team te versterken en gaan graag in gesprek om samen een match te maken. Waar ben je goed in? Welke doelgroep lijkt je leuk? Wat wil je graag leren?

Op die manier weten we zeker dat jij op juiste leerplek terecht komt en jezelf volop kan ontwikkelen en vooral ook plezier hebt in de komende stageperiode.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou als leerbedrijf genoeg tijd, ruimte en begeleiding om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen en het vak van pedagogisch medewerker te leren in de praktijk. Je krijgt bij de start een werkbegeleider die jou meeneemt in de dagelijkse werkzaamheden en jou ondersteunt bij je leerproces. Zij krijgen van de praktijkopleiders vanuit de organisatie de juiste coaching en tools om dit zo optimaal mogelijk te doen. Ook al heb jij als stagiaire niet alle zelfde verantwoordelijkheden als een pedagogisch medewerker, beschouwen we jou ook als collega. We nemen je dan ook graag mee in de visie en werkwijze van Helden Opvang en open je graag een volgend schooljaar weer te verwelkomen op dezelfde op misschien wel een andere locatie van ons.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer direct! Wil je eerst nog iets vragen over deze vacature? Dat mag natuurlijk altijd! Bel met onze BPV coördinator Tessa , 06-19252340

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app: