Pedagogisch medewerker KDV Soest

Soest – MBO 

Locatie: Soest
Uren: 27-36

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Over Helden Opvang

Op ons kinderdagverblijf in Soest hebben wij weer plek voor een enthousiaste pedagogisch medewerker! Wil jij samen met ons de kinderopvang nog leuker, beter, educatiever met meer oog voor duurzaamheid en de natuur maken? Dan zoeken wij jou!

Iedere dag buitenspelen, liefdevolle opvang, gezond en natuurlijk eten, dát is Helden Opvang! Wat zijn we trots op onze prachtige vestigingen met een kindgerichte inrichting waar veel aandacht is voor sfeer en die ook rust en warmte uitstralen.

Onze mensen zijn onze grootste kracht. Dat is waar we voor staan! We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Betrokken teams waar goede sfeer en collegialiteit voorop staan. Helden Opvang is een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar we echt mét elkaar dingen willen neerzetten. Met elkaar zaken vormgeven en bedenken hoe we het werk nog leuker en beter kunnen maken en met elkaar een liefdevolle en veilige opvang bieden. Een omgeving waarin jouw initiatief en ideeën met open armen ontvangen worden.

KDV Willaertstraat is centraal gelegen in de wijk Overhees in Soest en is onderdeel van basisschool de Wegwijzer. Op deze vestiging bieden we opvang voor kinderen van 0-4 jaar. De vestiging is recent prachtig verbouwd en volledig nieuw ingericht in de kenmerkende Scandinavische Stijl van Helden Opvang. Het is een gezellige locatie, met veel licht. We hebben divers uitdagend hout spelmateriaal wat aansluit bij de ontwikkelingsfase van elk kind. Ook hebben we een uitdagende groene tuin, een eigen moestuin en een fijne houten zandbak, waarin kinderen volop hun creativiteit kwijt kunnen. Kortom: een prachtige plek om op te groeien.

Functieomschrijving

Iedere dag de kinderopvang nóg leuker maken in de functie van pedagogisch medewerker binnen een organisatie waar groei en ontwikkeling centraal staat. Binnen onze organisatie hebben we nog plek voor een liefdevolle, het liefst ervaren, pedagogisch medewerker voor ons kinderdagverblijf in Soest.

Groei jij door initiatieven te nemen om de opvang nog leuker voor kinderen, ouders en collega’s te maken, vind jij het fijn om collega’s uit de brand te helpen en omschrijf jij jezelf als een doorpakker? We komen graag met je in contact!

Wat bieden wij jou?

  • Je werkdagen gaan geheel in overleg met jou.
  • Je werkt tussen de 27 en 36 uur.
  • Je salaris is conform de CAO-kinderopvang, schaal 6 min. € 2.539,- en max. € 3.489,- per maand o.b.v. een 36-urige werkweek, vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 4%.
  • Reiskostenvergoeding 0,23 cent per KM.
  • Aantrekkelijke regeling voor fitness abonnement en een fietsplan.
  • We bieden afwisselend werk in een professioneel en betrokken team.
  • Op regelmatige basis organiseren wij een gezellig teamuitje en periodiek kan je aanschuiven aan de gezellige personeelslunch op locatie.
  • Heb je opleidingskosten bij je huidige werkgever? Dan nemen wij die eventueel van je over.
  • Word je onze nieuwe collega en wil jij jouw kinderen bij ons ook brengen? Dan krijg je bij ons voorrang met plaatsing van je kind.
  • Onze locaties verwelkomen ook graag BOL en BBL studenten.

Wat vraagt Helden Opvang van jou?

  • Je diploma voldoet aan de kwalificatie-eis. Check jouw diploma hier. Ben je nog niet in het bezit van een geldig diploma maar wel de wens om die te behalen? We kijken graag met je naar de mogelijkheden! Of heb je minimaal 50% van je studiepunten behaald of overgangsbewijs naar het vierde jaar van een kwalificerende HBO opleiding? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Je hebt (bij voorkeur) ervaring in de kinderopvang.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent een echte teamspeler, enthousiast en bent proactief.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer direct! Wil je eerst nog iets vragen over deze vacature? Dat mag natuurlijk altijd! Bel met onze recruiter Wil, 06-57827635

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app: