Met elkaar veel plezier maken

2-4 JAAR

Twee liefdevolle en enthousiaste pedagogisch medewerkers begeleiden de peuters en zorgen voor een leuke en leerzame ochtend. Er zijn maximaal 16 peuters van 2 tot 4 jaar op een ochtend.

Ritme van de dag
De ochtenden zijn ingedeeld volgens een vast ritme. Een vaste dagindeling geeft een veilig en vertrouwd gevoel. En dat is nodig voor een kind om zich verder te ontwikkelen Er zijn vaste momenten om samen te eten en drinken, te zingen en te knutselen, voor te lezen en natuurlijk is er veel ruimte om samen binnen en buiten te spelen en de wereld te ontdekken.. De activiteiten wisselen van dag tot dag. Voordat de kinderen om 13.00 opgehaald worden, eten ze eerst nog een gezonde, natuurlijke broodmaaltijd en vers fruit. De peuters die om 11.45 worden gehaald lunchen niet mee maar eten wel vers fruit.

Binnen en buiten veel plezier
Onze peuterspeelzaal is een avontuurlijke plek die jonge kinderen prikkelt en stimuleert om zich verder te ontwikkelen. De groepsruimte is uitdagend en gezellig ingericht. Er zijn verschillende leuke speelhoeken waar kinderen samen kunnen spelen en waar vriendschappen worden gesloten. ‘Natuur’ is een belangrijke waarde binnen de filosofie van Helden Opvang. We vinden het belangrijk dat kinderen veel buiten zijn, in de frisse lucht. We trekken er vaak op uit. Naar Eduactieboerderij van Schaick, naar de geitenboerderij of naar de speeltuin. Maar, ook lekker spelen in onze eigen tuin.

Facebook