Helden Opvang heeft meerdere vestigingen

VESTIGINGEN

Klik hiernaast op de vestiging van uw keuze voor meer informatie.

Iedere dag buitenspelen, liefdevolle opvang, gezond en natuurlijk eten, een sfeervolle inrichting, en een uitdagend educatief aanbod: dát is Helden Opvang, een professionele en kleinschalige kinderopvangorganisatie met oog voor duurzaamheid.

Helden Opvang heeft vestigingen in Loenen aan de Vecht, Baarn, Abcoude, Harmelen, Soest en Zeist. Net als bij haar andere vestigingen zal Helden Opvang ook in Soest een samenwerking met een educatieve boerderij starten. De kinderen kunnen op de boerderij van alles leren over de natuur en de herkomst van ons eten. Want ook dat vinden we belangrijk: respect voor mens, dier en de natuur om ons heen.

Eigenaar Marcella Janssen startte Helden Opvang in de overtuiging dat kinderopvang nog beter, leuker, educatiever en met meer oog voor ‘buiten en de natuur’ kon. Haar eigen opgroeiende kinderen zijn nog steeds haar inspiratie.

De inrichting van onze opvang is sfeervol in Scandinavische stijl. We creëren een huiselijke, veilige omgeving waar kinderen en ouders met veel plezier naar toe gaan. Met enthousiasme en vakkennis zorgen onze medewerkers ervoor dat iedereen zich echt thuis voelt.

De liefdevolle opvang en de ontwikkeling van de kinderen staat centraal, maar we willen ook maximale flexibiliteit aan de ouders bieden. Helden Opvang kent de spagaat waarin je je als werkende ouder soms begeeft, en daarom kiezen wij ervoor om daar waar we kunnen te ontzorgen. Ook krijgen de kinderen bij Helden Opvang dagelijks een warme gezonde maaltijd met verse ingrediënten uit het seizoen.

Facebook