Vestigingsmanager kinderopvang

Midden-Nederland – HBO 

Geplaatst op: 10-04-2024

Locatie: Harmelen en Zeist
Uren: 32 (dagen in overleg)

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Vestigingsmanager kinderopvang

Binnen onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een vestigingsmanager voor onze locaties in Harmelen en Zeist voor 32 uur. Een veelzijdige en uitdagende managementfunctie waarbij je verantwoordelijk bent voor 2 kinderdagverblijven en 1 BSO-locatie.  Jij voelt als geen ander aan wat er op jouw locatie speelt en weet hierop te anticiperen. Je runt de locatie alsof het je eigen onderneming is, maar dan met een vast salaris én de support van het managementteam en je eigen team van pedagogisch medewerkers. Herken jij jezelf hierin en word je hier enthousiast van? Dan is dit echt een baan waarin jij al je talenten kwijt kan!

Wat ga je doen?

Je bent het gezicht en aanspreekpunt van de vestiging, voor de collega’s, ouders en andere partijen. In jouw contact ben je energiek, benaderbaar en overtuigend. Je weet hoe je jouw vestiging op de kaart zet. Als vestigingsmanager ben je eindverantwoordelijk voor de pedagogische kwaliteit, de inrichting, uitstraling en het dagelijks reilen en zeilen van jouw vestiging. Voor Helden Opvang is het belangrijk dat je leidinggevende ervaring hebt bij voorkeur met pedagogische kennis en achtergrond. Heb je dat niet ook dan zijn we in je geïnteresseerd. De branche specifieke en pedagogische kennis leren wij je dan graag!

Het kinderdagverblijf in Harmelen is recent helemaal vernieuwd en bevindt zich in een oude boerderij! Het ligt mooi gelegen aan het water en het is echt een karakteristiek gebouw. De babygroep is net geopend en de peutergroep volgt binnenkort! Je krijgt de unieke kans om je eigen team samen te stellen en mee te denken in de inrichting van de peutergroep en de nieuw aan te leggen tuin. Kortom, als een echte ondernemer kun jij hier jouw invloed op uitoefenen. 

Het kinderdagverblijf in Zeist is gevestigd in een oude bakkerij midden in de dichterswijk van Zeist. De locatie is recent helemaal opnieuw ingericht in de kenmerkende Scandinavische stijl en straalt rust en warmte uit. Ook hebben wij een samenwerking met dorpsboerderij De Brink. Regelmatig trekken de pedagogisch medewerkers er op uit om de dieren en het groen te bezoeken.  Er zijn twee kinderdagverblijf groepen. 

Je hart gaat sneller kloppen van het motiveren en enthousiasmeren van een team. Je weet mensen mee te nemen in de visie van de organisatie en bewust te maken van wat ze doen en waarom ze het doen. Je helpt medewerkers het beste uit zichzelf te halen door coaching on the job en vanuit ontwikkelgesprekken. Je geeft uitvoering aan het HR beleid van Helden Opvang, waaronder o.a. effectieve personeelsplanning, persoonlijke ontwikkeling van de teamleden en verzuimbegeleiding.

Wat bieden wij jou?

 • Een werkomgeving waarbij plezier voorop staat en ideeën ontzettend gewaardeerd worden
 • Een contract van 32 uur, dagen in overleg.
 • Je salaris is conform de CAO-kinderopvang, schaal 9 min. €3.399,- en max. €4.635,- per maand o.b.v. een 36-urige werkweek, vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 3%.
 • Reiskostenvergoeding van deur tot deur volgens de cao-kinderopvang (0,23 cent per KM).
 • Goede pensioenregeling bij pensioenfonds PFZW
 • Aantrekkelijke regeling voor fitness abonnement en een fietsplan.
 • Op regelmatige basis organiseren wij een gezellig teamuitje.

Jij past in het profiel omdat?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en meerdere jaren ervaring als leidinggevende, ervaring in de kinderopvang is mooi meegenomen maar niet vereist
 • Je hebt passie voor pedagogiek en wil kinderen de meest liefdevolle en veilige opvang bieden.
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, bent daadkrachtig en oplossingsgericht.
 • Je hebt een positieve instelling en brengt een goede dosis humor met je mee.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, open en helder.
 • Je bent proactief, houdt van snel schakelen en creëert overzicht.
 • Je staat open voor innovatie en doet voorstellen tot vernieuwing.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer direct! Wil je eerst nog iets vragen over deze vacature? Dat mag natuurlijk altijd! Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Christa Nieuwenhuis via: 06-83622920

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app: