Helden Opvang

HeldenOpvang-Banner-2meisjes-hek-paard

Baarn

‘Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang’

In Baarn heeft Helden Opvang twee prachtige vestigingen. In een mooi pand op het terrein van Villa Buitenzorg (aan de Amsterdamsestraatweg) hebben we een kinderdagverblijf en een BSO. Deze vestiging ligt aan de bosrand en op een steenworp van Hoeve Ravenstein. We trekken er dan ook vaak op uit, zo het bos en de natuur in. In het centrum van Baarn aan de Kerkstraat hebben we ook een kinderdagverblijf. Dit KDV is gevestigd in een recent gerenoveerde en stijlvolle villa uit 1820 (Villa Veltheim) en heeft een heerlijke tuin.

Locatie

Huiselijke inrichting

Beide vestigingen zijn ingericht in onze kenmerkende Scandinavische stijl en stralen rust en warmte uit. Bij de binneninrichting is rekening gehouden met verschillende speelhoeken, zodat kinderen zelf kunnen kijken waar hun interesses liggen. Zin om lekker een boekje te lezen, te koken in ons eigen kinderkookcafé of liever aan de slag in het knutselatelier? Het kan allemaal! Kortom: Een heerlijke plek om “buiten” op te groeien!

Naar de boerderij

Met de zorgboerderij Hoeve Ravenstein hebben we een goede samenwerking en we hebben koeien geadopteerd! We trekken er vanaf de vestiging aan de Amsterdamsestraatweg met de kinderen dan ook regelmatig op uit om de dieren en de moestuin te bezoeken. Ook zijn we regelmatig in het bos te vinden waar kinderen zelf op ontdekkingstocht kunnen gaan en kunnen onderzoeken wat de natuur allemaal te bieden heeft!

Onze locaties

BAARN

BSO Amsterdamsestraatweg 55 A

KDV Amsterdamsestraatweg 55 A

KDV Kerkstraat 1

 

Wil je je kind aanmelden bij Helden Opvang?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst op de locatie kijken hoe het eruit ziet? Vraag dan een rondleiding aan bij een Helden Opvang vestiging bij jou in de buurt. Heb je nog vragen? Bel ons, we helpen je graag!