Helden Opvang

HeldenOpvang-Banner-kuikentjes

KDV Dorpsstraat

‘In een mooie oude boerderij’

KDV Dorpsstraat is gevestigd in een mooie oude boerderij tegen het centrum van Harmelen. De vestiging is recent volledig gerenoveerd en getransformeerd tot een warm en gezellig kinderdagverblijf, ingericht in de kenmerkende Helden Opvang stijl. Er heerst een fijne sfeer en er is volop aandacht voor jouw kindje. Dat zie je en dat voel je direct bij binnenkomst. Het is een plek waar ouders, kinderen en medewerkers zich thuis voelen.  

Buitenleven en Ontwikkeling

‘Dieren bezoeken’

We hebben een samenwerking met een boerderij in de buurt. We trekken er dan ook regelmatig met de kinderen op uit om de dieren te bezoeken en het buitenleven te ervaren.

 

‘Ontwikkeling’

De groepen zijn ruim en met uitdagende materialen ingericht. Wij werken daarbij veel met houten spel- en ontwikkelingsmaterialen en stimuleren jouw kindje om onze ruimte en materialen te ontdekken. Wij geven jouw kindje de handvatten die het nodig heeft om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Daarbij zijn wij er van overtuigd dat “passieve” houten spelmaterialen bijdragen aan een generatie van “actieve” kinderen; doordat deze materialen geen vastomlijnd doel hebben nodigt het jouw kindje uit tot creatief en fantasierijk spel.

 

GEGEVENS

Telefoonnummers:

035 303 96 00 (voor informatie aanvragen, vragen over rondleidingen, planning en plaatsing).

 

06 83 84 29 35  (indien u al geplaatst bent en contact wenst met een pedagogisch medewerker op de groep).

KDV Dorpsstraat
Dorpsstraat 269 | 3481 EJ Harmelen

Openingstijden

Het KDV is geopend van 7:00 tot 18:30 uur. 

 

LRK nummer: 236303260