Helden Opvang

HeldenOpvang-Banner-appel-ogen

Gezond en natuurlijk eten

‘Natuurlijk eten is gewoon lekkerder!’

Helden Opvang kiest voor natuurlijke en gezonde voeding. Gezonde voeding vinden we namelijk erg belangrijk en is één van onze speerpunten. Maar ‘natuurlijk’ eten is ook gewoon lekkerder! We hebben op basis van deze uitgangspunten een gezond en gedetailleerd voedingsbeleid opgesteld voor alle kinderen van 0-12 jaar. Hierbij hebben wij ons laten inspireren door Het Voedingscentrum.

100% natuurlijk

‘echt en lekker eten’

Op een aantal van onze kinderdagverblijven en BSO’s krijgen kinderen dagelijks een 100% natuurlijke, verse warme maaltijd aangeboden. Deze maaltijd is begrepen in de standaardtarieven van de betreffende vestiging. We werken onder meer samen met Moekes Maaltijd, een bijzonder concept. Moekes Maaltijd maakt gebruik van de beste ingrediënten die er te krijgen zijn, deels biologisch, zoveel mogelijk uit de buurt en duurzaam geteeld. Uw kind ervaart zo al op jonge leeftijd dat gezond en lekker eten heel goed samengaan.

Maaltijd voor het hele gezin

‘Moekes to go’

Helden Opvang is er niet alleen voor kinderen, maar ook voor de ouders. Als u na een drukke dag werken uw kinderen bij ons komt ophalen, heeft u misschien niet altijd zin om nog in de keuken te staan voor een uitgebreide maaltijd. Als moeder van drie kinderen én ondernemer weet eigenaresse en oprichter Marcella Janssen dit als geen ander. Daarom hebben wij speciaal voor ouders als extra service: ‘Moekes to go’. Deze kant-en-klaar maaltijd is een gezonde, verse en 100% natuurlijke maaltijd voor het hele gezin. De maaltijden worden vers bij ons bezorgd en bewaard in de koelkast. U pikt het eten op als u uw kind(eren) komt halen en hoeft de Moekes to go-maaltijd thuis alleen nog maar op te warmen. Wel zo makkelijk.

Allergieën en duurzaamheid

‘Maatwerk’

Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met allergieën en de geloofsovertuiging van je kind. Tijdens het intakegesprek bespreken we graag welke mogelijkheden wij bieden. Op die manier proberen we op het gebied van voeding ook zoveel mogelijk maatwerk te leveren.

 

‘Tegen verspilling’

Verder is duurzaamheid één van de speerpunten van Helden Opvang en wij vinden het belangrijk om ook binnen ons voedingsbeleid zo min mogelijk te verspillen. Zo proberen we bijvoorbeeld precies te kopen en te koken wat nodig is.