Helden Opvang

Helden-Opvang-Banner-voorlezen

werken bij Helden Opvang

‘Samen maken we het verschil’

Bij Helden Opvang staat jouw ontwikkeling voorop. We werken op mooie locaties en in een hecht en prettig team. Bij Helden Opvang doen we dat samen want samen maken we het verschil. Werk jij met passie en heb je zin om jezelf in het team van Helden Opvang verder te ontwikkelen? Wij bieden je de mogelijkheden. We hebben veel interne en externe cursussen die worden gegeven door bevlogen mensen. En ook zijn er mogelijkheden om binnen de organisatie door te groeien. Heb je interesse? Bekijk dan snel onze vacatures. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Uiteraard kun je ons ook altijd bellen of appen. We staan je graag te woord met al je vragen over onze organisatie en de vacatures. Desiree (ons aanspreekpunt voor sollicitanten) is te bereiken op 06-19 13 71 48 of stuur een bericht.

 

 

Solliciteren

‘Hoe gaat de sollicitatieprocedure?’

Bij Helden Opvang hebben we een simpel stappenplan voor jouw sollicitatie. Daarbij schakelen we snel want dat is voor iedereen prettig!

  • Je solliciteert op een van onze vacatures
  • Eerst bekijken we of je de benodigde diploma’s voor de vacature hebt. Dit kunnen we samen doen, maar zelf kun je ook alvast kijken op de diplomachecker. Ook als je de vereiste diploma’s nog niet hebt dan kijken we graag samen met jou naar opleidingsmogelijkheden.
  • Binnen twee werkdagen na jouw sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op en bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. We plannen dan ook een kennismaking op de locatie waar jij zou willen werken.
  • Als we allebei een klik voelen dan doen we je een mooi aanbod met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Daarna gaan we samen aan de slag om onze Helden Opvang nog leuker en beter te maken, met passie en werkgeluk!

Onze BBL opleidingsklas

‘Jouw ontwikkeling voorop’

Wil jij graag in de kinderopvang werken, maar heb je nog niet de juiste diploma’s? Dan helpen wij jou graag op weg en gaan we samen aan de slag om je op te leiden. Want samen maken we het verschil!

In onze BBL Opleidingsklas leiden we je in 1,5 jaar op tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Het is een combinatie van werken en leren, waardoor het lekker dynamisch blijft en nooit saai is. Je werkt twee of drie dagen bij ons en een dag per week ga je naar school. Wij betalen je opleiding je krijgt een mooi startsalaris van €2.265,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week. Na het succesvol afronden van je studie ontvang je een erkend diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker.

 

Wat heb je nodig?

  • Je hebt een havo-, vwo-, of mbo-diploma (vanaf niveau 3) buiten de kinderopvang;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 12 uur maximaal 27 uur per week;
  • Je bent gepassioneerd om in de kinderopvang te werken en hebt zin om daarin te investeren.