Helden Opvang

Helden-Opvang-Banner-voorlezen

werken bij Helden Opvang

‘Samen maken we het verschil’

Bij Helden Opvang staat jouw ontwikkeling voorop. We werken op mooie locaties en in een hecht en prettig team. Bij Helden Opvang doen we dat samen want samen maken we het verschil. Werk jij met passie en heb je zin om jezelf in het team van Helden Opvang verder te ontwikkelen? Wij bieden je de mogelijkheden. We hebben veel interne en externe cursussen die worden gegeven door bevlogen mensen. En ook zijn er mogelijkheden om binnen de organisatie door te groeien. Heb je interesse? Bekijk dan snel onze vacatures. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Uiteraard kun je ons ook altijd bellen of appen. We staan je graag te woord met al je vragen over onze organisatie en de vacatures.  Onze HR collega Wil van Maanen is te bereiken op 06 578 276 35 of stuur haar een bericht via ons formulier of onderstaande WhatsApp knop.

Solliciteren

‘Hoe gaat de sollicitatieprocedure?’

Bij Helden Opvang hebben we een simpel stappenplan voor jouw sollicitatie. Daarbij schakelen we snel want dat is voor iedereen prettig!

  • Je solliciteert op een van onze vacatures
  • Eerst bekijken we of je de benodigde diploma’s voor de vacature hebt. Dit kunnen we samen doen, maar zelf kun je ook alvast kijken op de diplomachecker. Ook als je de vereiste diploma’s nog niet hebt dan kijken we graag samen met jou naar opleidingsmogelijkheden.
  • Binnen twee werkdagen na jouw sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op en bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. We plannen dan ook een kennismaking op de locatie waar jij zou willen werken.
  • Als we allebei een klik voelen dan doen we je een mooi aanbod met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Daarna gaan we samen aan de slag om onze Helden Opvang nog leuker en beter te maken, met passie en werkgeluk!