Helden Opvang

HeldenOpvang-Banner-2kindjes-pompoen

Loenen aan de Vecht

‘Kinderopvang en buitenschoolse opvang’

In het karakteristieke dorp Loenen aan de Vecht biedt Helden Opvang kinderopvang (0-4) en BSO op diverse locaties. We hebben twee prachtige en sfeervolle kinderdagverblijven en bieden BSO op de Ludgerus School. Overigens vangen we op deze locatie ook kinderen van andere scholen op.

Sportpark de Heul

Uitdagende sportactiviteiten

Specifiek voor de oudere BSO-kinderen hebben we een uitdagende Sport BSO op sportpark de Heul. Hier kunnen kinderen lekker buiten sporten of buiten op zoek gaan naar avontuur. Want buiten daar gebeurt het! Maar ook creatievelingen kunnen hier hun hart ophalen met onze hele toffe atelierkast.

Naar de boerderij

We hebben tevens een samenwerking met een boerderij in het dorp. Op de boerderij hebben we een educatief programma waarin we de kinderen leren over de dieren en de natuur om ons heen. Zo hebben we een eigen moestuin die we het gehele jaar verzorgen.

Kinderkookcafé en atelierkast

De BSO is uitdagend ingericht en heeft een gezellige keuken waarin de kinderen aan de slag kunnen gaan tijdens het kinderkookcafé. In de  fijne keuken kunnen de kinderen een gezonde snack maken.

 

Maar ook creatievelingen kunnen hun hart ophalen met onze hele toffe atelierkast. We hebben een eigen knutselatelier waar de kinderen direct aan de slag kunnen gaan als ze bijvoorbeeld inspiratie op de boerderij hebben opgedaan!  

Onze locaties

LOENEN AAN DE VECHT

BSO Prinses Margrietlaan 7
BSO Rijksstraatweg 182
KDV Albrechtlaan 4
KDV Spinnerie 15

 

Wil je je kind aanmelden bij Helden Opvang?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst op de locatie kijken hoe het eruit ziet? Vraag dan een rondleiding aan bij een Helden Opvang vestiging bij jou in de buurt. Heb je nog vragen? Bel ons, we helpen je graag!