Helden Opvang

HeldenOpvang-Banner-buitenschommel

buitenschoolse opvang

4-12 jaar

‘Rust en ruimte om te spelen’

Met kleinschalige locaties zorgt Helden Opvang voor professionele en veilige buitenschoolse opvang. Na een intensieve schooldag is het belangrijk dat jouw kind lekker kan bijkomen en opladen. Deze tijd is vrije tijd en geen verlengstuk van school. Na school zitten we met elkaar aan tafel met iets te drinken en staat er een gezonde snack klaar op tafel. De verhalen van de schooldag worden gedeeld en er is rust en ruimte om te spelen. Bekijk het filmpje voor een impressie van de sfeer op onze locaties.

Hoe ziet een dag eruit

‘Vrije tijd’

Nadat we met zijn allen wat hebben gedronken kan jouw kind deelnemen aan georganiseerde activiteiten, maar dat is niet verplicht. De kinderen mogen ook wat anders doen. Een boekje lezen, knutselen, tekenen, aan de slag met de Kapla of een potje tafelvoetballen. Maar gewoon lekker buiten spelen in de tuin mag natuurlijk ook, uiteraard wel altijd onder toezicht van onze pedagogisch medewerkers.

 

Sporten en de buitenlucht

Na een drukke schooldag moeten veel kinderen hun energie kwijt. Helden Opvang stimuleert kinderen om veel te bewegen. Wij bieden dagelijks sportieve activiteiten aan, onder deskundige begeleiding. Bij voorkeur buiten want buiten daar gebeurt het! 

Sport & zwem BSO’s

‘Lekker in beweging’

De sport BSO’s zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar die meer uitdaging nodig hebben en graag willen sporten. In Sportboulevard de Engh in Soest bieden we kinderen -naast de reguliere sportactiviteiten- de mogelijkheid om onder professionele begeleiding te zwemmen in het recreatie bad, met glijbaan en stroomversnelling. Met je vrienden of vriendinnen na school lekker naar het zwembad!

 

Op de sport BSO’s worden tal van sporten en actieve spellen aangeboden. Daarnaast is er veel ruimte om zelf te sporten en buiten te ravotten. Maar, er is ook alle ruimte om te ontspannen, te knutselen of een spelletje te spelen. Er is vrijheid, maar er is ook de veiligheid, huiselijkheid en warmte die u van ons mag verwachten!

Ophalen uit school

‘Fijn voor kinderen en ouders’ 

Elke middag halen onze pedagogisch medewerkers kinderen op van de basisscholen die worden genoemd onder het kopje van jouw vestiging. We gebruiken onze BSO bakfietsen, BSO bussen (Stints) of personenbusjes voor het vervoer. Oudere kinderen mogen ook zelfstandig naar de BSO komen. Wij vragen ouders hiervoor een zelfstandigheidscontract te tekenen.

Voorschoolse opvang

Moet je al vroeg op pad om op tijd op je werk te zijn? Dan is voorschoolse opvang een hele uitkomst. Bij Helden Opvang kan je jouw kind op sommige vestigingen al vroeg brengen. Jouw kind kan bij ons lekker ontspannen aan de dag beginnen, voordat het drukke schoolprogramma begint. Op dit moment bieden wij niet overal voorschoolse opvang aan. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Wil je alvast eens een kijkje nemen bij Helden Opvang? Je bent van harte welkom voor een rondleiding!