Helden Opvang

HeldenOpvang-Banner-courgette

Soest

‘Kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang’

In het mooie dorp Soest biedt Helden Opvang kinderopvang (0-4), peuteropvang (2-4) en BSO op diverse locaties. We hebben twee prachtige en sfeervolle kinderdagverblijven en bieden BSO op diverse scholen. Ook bieden we Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) voor kinderen met taalachterstanden in de leeftijd van twee tot vier jaar.

Zes locaties

Huiselijke inrichting

Onze locaties zijn zeer sfeervol, huiselijk en stijlvol ingericht en stralen rust en warmte uit. We hebben diverse vestigingen waar kinderen en ouders met veel plezier naar toe gaan. Met enthousiasme en vakkennis zorgen onze medewerkers ervoor dat iedereen zich echt thuis voelt.

Sporten, zwemmen en creatief met de BSO

Specifiek voor de oudere BSO kinderen hebben we een uitdagende sport BSO in Optisport Sportboulevard de Engh. Hier kunnen kinderen dagelijks sporten en daarna vrij zwemmen in het grote recreatiebad. Veel leuker wordt het niet! Voor BSO kinderen die lekker buiten willen sporten of die creatief zijn hebben we een vestiging op het complex van Voetbalvereniging SEC op de Bosstraat. Hier hebben we een eigen kunstgrasveld en een professioneel atelier waar onder begeleiding aan mooie ideeën kan worden gewerkt.

Onze locaties

SOEST

BSO Bosstraat 88 SEC

BSO Bosstraat 151 Knickerbockers

BSO Dalweg 181

BSO Gaesbeekerhof 57

BSO van Hamelstraat 99

BSO Insingerstraat 57

BSO Willaertstraat 43

KDV Insingerstraat 57

KDV van Hamelstraat 99

KDV Willaertstraat 43

 

Wil je je kind aanmelden bij Helden Opvang?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst op de locatie kijken hoe het eruit ziet? Vraag dan een rondleiding aan bij een Helden Opvang vestiging bij jou in de buurt. Heb je nog vragen? Bel ons, we helpen je graag!