Helden Opvang

HeldenOpvang-Banner-overOns

Over ons

Helden Opvang biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar

We bieden kleinschalige kinderopvang van het hoogste niveau en staan voor liefdevol en veilig, natuurlijk en gezond, optimale ontwikkeling en uitdaging, en flexibiliteit en service voor ouders.

 

Onze locaties zijn zeer sfeervol, huiselijk en stijlvol ingericht en stralen rust en warmte uit. Onze mensen zijn onze grote kracht. Zij doen hun werk met hart en ziel. Met enthousiasme en met vakkennis en zorgen er voor dat je je echt thuis voelt. Bekijk een impressie van de sfeer op onze vestigingen:

Marcella Janssen

‘Kinderopvang beter maken!’

Dat is de missie van eigenaar en oprichtster Marcella Janssen. Zij is hét gezicht van Helden Opvang. Marcella is al meer dan 15 jaar als manager werkzaam in de kinderopvang en woont zelf ook in de regio. Daardoor weet zij precies wat er speelt en is zij altijd betrokken.

 

Als moeder van drie opgroeiende kinderen weet Marcella feilloos waar kinderen én hun ouders behoefte aan hebben. Zij begon Helden Opvang vanuit de hartstochtelijke overtuiging dat kinderopvang nog beter, leuker, educatiever en met meer oog voor ‘buiten en de natuur’ kon.

 

Vanuit een enorme passie heeft zij haar uitgesproken ideeën over kinderopvang gestalte gegeven binnen Helden Opvang. Marcella werkt met een aanstekelijk enthousiasme, veel bezieling en professionaliteit om de doelstellingen van Helden Opvang samen met haar medewerkers te verwezenlijken.

Onze kernwaarden

‘We werken vanuit onze kernwaarden’

De eerste jaren van een kind zijn heel belangrijk. We werken vanuit de kernwaarden van Helden Opvang. Hierdoor bieden wij een liefdevolle en veilige plek voor je kind. Gezond en natuurlijk eten zijn daar ook onderdeel van.

Liefdevol en veilig

Geborgenheid
Helden Opvang biedt kinderopvang van het hoogste niveau. Onze professionele en betrokken pedagogisch medewerkers spelen op liefdevolle wijze in op de individuele ontwikkeling en behoeftes van ieder kind. Zo creëren we een warme en veilige omgeving waar kinderen samen spelen, ontdekken en plezier maken. Onze mensen zijn zorgvuldig geselecteerd, stuk voor stuk gedreven, positief, enthousiast en voelen precies aan wat jouw kind nodig heeft. Ze zien er op toe dat ieder kind de veiligheid en geborgenheid voelt om zich op een prettige manier te ontwikkelen. De locaties van Helden zijn zeer sfeervol, huiselijk en stijlvol ingericht en stralen rust en warmte uit. Zo zorgen wij er voor dat iedereen zich er thuis voelt.

Gezond en natuurlijk eten

Natuurlijk is gewoon lekkerder
Voor uw kind niets dan goeds. Helden Opvang kiest voor natuurlijke en gezonde voeding.  We werken onder meer samen met Moekes Maaltijd, een bijzonder concept. Kinderen op diverse kinderdagverblijven krijgen dagelijks een 100% natuurlijke, verse warme maaltijd aangeboden. Deze gezonde en natuurlijke maaltijden worden samengesteld uit voornamelijk biologische ingrediënten. Deze maaltijd is inbegrepen in het tarief.

Aandacht voor ontwikkeling

Kinderen helpen om hun interesses en talenten te ontwikkelen
Bij Helden Opvang komen alle aspecten aan bod die ervoor zorgen dat jouw kind een fijne dag heeft. Wij creëren een leerrijke omgeving en stimuleren zo het zoek- en ontdekproces van de kinderen volop. Onze pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid en worden voortdurend getraind om jouw kind zo goed mogelijk te ondersteunen in zijn ontwikkeling en ontplooiing.

Flexibiliteit en extra service

Met een gerust hart overdragen
Helden Opvang is voor ouders een betrouwbare en flexibele partner. Dat is een belangrijk uitgangspunt voor onze kwalitatieve service. Wij willen een partner zijn aan wie jij jouw kind(eren) met een gerust hart overdraagt. Daarom kun je altijd van ons op aan.

Sport en spel

Gezonde geest, gezond lichaam

Helden Opvang stimuleert kinderen om veel te bewegen. Dat doen ze natuurlijk door lekker te spelen, maar wij bieden ook dagelijks sportieve activiteiten aan. Het liefst laten we onze helden zoveel mogelijk lekker in de buitenlucht sporten en spelen. Alle sportactiviteiten van Helden Opvang worden goed begeleid.

Natuurbeleving

Leren en spelen op de boerderij

Natuur is een belangrijke waarde binnen de filosofie van Helden Opvang. Eigenaresse en oprichter Marcella Janssen vindt het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk tijd doorbrengen in de gezonde buitenlucht. We wonen tenslotte ook een beetje op het platteland. Daarom werken wij waar mogelijk samen met boerderijen vlakbij onze locaties. Op de locaties waar we een samenwerking hebben gaan wij met onze helden van het kinderdagverblijf en de helden van de BSO naar de boerderij, waar we nieuwe avonturen beleven. Zowel voor de kleine als de grotere helden is er van alles te zien en doen op de boerderij.

Onze mensen

‘Heldenrollen’

Onze mensen zijn onze grote kracht. Zij doen hun werk met hart en ziel. Met enthousiasme en met vakkennis en zorgen er voor dat je je echt thuis voelt. Ze zijn sprankelend en energiek en zetten zich iedere dag met veel enthousiasme in om jouw kind een leuke, leerzame dag te bezorgen in een warme en liefdevolle omgeving.

Eigenaar Marcella Janssen bewaakt samen met haar team de kwaliteit van de opvang en samen sturen zij het team van pedagogisch medewerkers aan. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor ouders voor zaken van organisatorische aard. Zo hebben de pedagogisch medewerkers alle ruimte en gelegenheid om hun aandacht op de kinderen te richten.

Altijd in ontwikkeling blijven
We vinden het bij Helden Opvang erg belangrijk om onze medewerkers continu te blijven trainen, zodat zij op de hoogte blijven van de laatste inzichten. Wij investeren daarom veel in de opleiding van onze medewerkers. Dat is goed voor het kennisniveau, maar zorgt er ook voor dat iedereen die bij Helden Opvang werkt in ontwikkeling blijft en daardoor elke dag weer met veel enthousiasme en plezier naar het werk gaat. Lees meer over onze BBL bedrijfsklas en Helden Opvang Academie.

Werken bij Helden Opvang
Helden Opvang is altijd op zoek naar toppers, ware helden. Naar mensen die het beste uit zichzelf willen halen en graag een steentje willen bijdragen aan de optimale kinderopvang van Helden Opvang. Herken jij je in de omschrijving van flexibele, liefdevolle, enthousiaste professional, ben je in het bezit van de juiste diploma’s en woon je in onze omgeving? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.