Helden Opvang

HeldenOpvang-Banner-baby-liggend

KDV Insingerstraat

‘Aan de rand van het bos’

Op onze vestiging in de Insingerschool bieden wij in de ochtenden peuterspeelzaal / peuteropvang (inclusief VVE) voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het sfeervolle en moderne gebouw is van alle gemakken voorzien en ligt aan de rand van het bos.

 

Locatie

‘Fantasie en creativiteit’

De vestiging geeft een echt buitengevoel. We maken gebruik van de vele faciliteiten in en om het gebouw, zoals de gymzaal en het uitdagende buitenterrein. We doen veel aan spel met zogenaamde Loose Parts , oftewel losse onderdelen. Dit zijn voorwerpen die kinderen op oneindig veel manieren kunnen gebruiken waardoor fantasie en creativiteit worden gestimuleerd. Buiten in de natuur kun je denken aan bladeren, stenen, takken, zand en binnenshuis aan dopjes, moertjes, knijpers en verpakkingen. Kortom: een vestiging waar creativiteit, beweging en naar buiten gaan wordt aangemoedigd.

Samen spelen

‘Veel plezier met elkaar’

Een prachtige plek voor peuters vanaf 2 jaar om heerlijk samen te kunnen spelen en om hun eigen interesses en talenten te ontdekken. En bovenal een fijne plek voor de voorbereiding op de basisschool.

GEGEVENS

Telefoonnummers:

035 303 9600 (voor informatie aanvragen, vragen over rondleidingen, planning en plaatsing).

 

06 15 06 41 55 (indien u al geplaatst bent en contact wenst met een pedagogisch medewerker op de groep tussen 8:15 -12:15 uur).

KDV Insingerstraat
Insingerstraat 57 | 3766 MA Soest

Openingstijden

De peuteropvang is geopend van 8:15 tot 12:15 uur.


De peuterspeelzaal is 40 weken per jaar geopend, gesloten op algemeen erkende feestdagen. 


LRK nummer: 31 78 31 951