Helden Opvang

HeldenOpvang-Banner-jongen-op-boom

KDV Oude Arnhemseweg Zeist

‘Rust en warmte’

KDV Oude Arnhemseweg is gevestigd in een oude bakkerij midden in de dichterswijk van Zeist. Op deze vestiging bieden we opvang voor kinderen van 0-4 jaar. De vestiging is recent volledig nieuw ingericht in de kenmerkende Scandinavische stijl van Helden Opvang en straalt rust en warmte uit. Het is een gezellige en lichte locatie.

Locatie

‘Fantasie en creativiteit’

De vestiging is recent volledig nieuw ingericht in de kenmerkende Scandinavische stijl van Helden Opvang en straalt rust en warmte uit. Het is een gezellige en lichte locatie.

We hebben divers uitdagend houten spelmateriaal wat aansluit bij de ontwikkelingsfase van elk kind. We stimuleren je kind en geven het de tools om zich in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen. Ook hebben we een nieuwe uitdagende groene tuin met een mooie zandbak, waarin kinderen hun creativiteit kwijt kunnen. Er is een aparte babytuin zodat ook de allerkleinsten fijn en veilig buiten kunnen zijn. Kortom: een prachtige plek om op te groeien.

Kinderboerderij

‘Spelenderwijze leren’

We hebben ook een samenwerking met dorpsboerderij De Brink. Met twee hectare grond is dit een van de grootste dorpsboerderijen van Nederland. Regelmatig trekken we er op uit om de dieren en het groen te bezoeken. Ook zijn er leuke speeltoestellen voor de kinderen om mee te spelen. 

GEGEVENS

Telefoonnummers:

035 303 96 00 (voor informatie aanvragen, vragen over rondleidingen, planning en plaatsing).

 

030 221 11 14  (indien u al geplaatst bent en contact wenst met een pedagogisch medewerker op de groep).

Openingstijden

Het KDV is geopend van 7:30 tot 18:30 uur. 

 

52 weken per jaar geopend, gesloten op algemeen erkende feestdagen. 

 

LRK nummer: 502490871

KDV op de kaart

ZEIST

KDV Oude Arnhemseweg
Oude Arnhemseweg 234 | 3705 BJ Zeist