Helden Opvang

HeldenOpvang-Banner-balletjesspel

BSO Broekzijdselaan

‘Uitdagende buitenspeelplaats’

BSO Broekzijdselaan is gevestigd in de Piusschool in Abcoude. Deze school is recent volledig gerenoveerd en getransformeerd met lichte en mooie ruimtes. Er is een uitdagende buitenspeelplaats. In de school hebben we onze eigen huiselijke ruimtes met een gezellige keuken. Geheel ingericht in de kenmerkende Scandinavische stijl van Helden Opvang.

Sport & creativiteit

‘Veel plezier met elkaar’

Naast diverse sportactiviteiten kunnen kinderen hier ook creatief aan de slag, zoals knutselen en spelletjes doen. We doen veel aan spel met zogenaamde Loose Parts, oftewel losse onderdelen. Dit zijn voorwerpen die kinderen op oneindig veel manieren kunnen gebruiken waardoor fantasie en creativiteit worden gestimuleerd. Buiten in de natuur kun je denken aan bladeren, stenen, takken, zand en binnenshuis aan dopjes, moertjes, knijpers en verpakkingen. Kortom: een vestiging waar creativiteit, beweging en naar buiten gaan wordt aangemoedigd.

GEGEVENS

Telefoonnummers:

035 303 9600 (voor informatie aanvragen, vragen over rondleidingen, planning en plaatsing)

 

Tel: 06 35 31 24 45 (indien u al geplaatst bent en contact wenst met een pedagogisch medewerker op de groep tot 18.30)

 

Openingstijden

Wij zijn geopend van 14:15 tot 18:30 uur. 

51 weken per jaar geopend, gesloten op algemeen erkende feestdagen en tussen kerst en oud & nieuw.

 

BSO Broekzijdselaan
Piusschool, Broekzijdselaan 3 | 1391 XL Abcoude

 

VSO

Wij bieden op de Piusschool ook voorschoolse opvang (VSO) van 7:30 to 8:30 uur. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

LRK nummer: 143151393