Helden Opvang

HeldenOpvang-Banner-7kindjes

Bussum

‘Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang’

Wij bieden in Bussum kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar op twee locaties. Iedere dag buitenspelen, liefdevolle opvang en gezond en natuurlijk eten op een sfeervolle locatie. Op dit moment inventariseren we de mogelijkheden om in de Vitusschool in de ochtenden peuteropvang aan te bieden. 

Locatie

‘Pastorie van de Vituskerk’ 

Helden Opvang heeft in Bussum een prachtige vestiging in de oude pastorie van de Vituskerk aan de Brinklaan in Bussum. Op deze vestiging bieden we opvang voor kinderen van 0-4 jaar (KDV) en 4-12 jaar (BSO). Het is een gezellige locatie waar de mensen het verschil maken.

Sint Vitusschool

Onze tweede BSO is gevestigd in de Sint Vitusschool in Bussum. Deze vestiging ligt direct naast ons kinderdagverblijf aan de Brinklaan. Op deze vestiging bieden wij op dit moment alleen buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar. Het sfeervolle en moderne gebouw is van alle gemakken voorzien en ligt beschut achter de Vituskerk. We hebben een eigen fijne ruimte en maken gebruik van de vele faciliteiten in en om het gebouw, zoals de gymzaal, de (voorlees)bibliotheek en het uitdagende buitenterrein.

Onze locaties

BUSSUM

BSO Brinklaan

BSO Sint Vitusstraat

KDV Brinklaan

 

Wil je je kind aanmelden bij Helden Opvang?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst op de locatie kijken hoe het eruit ziet? Vraag dan een rondleiding aan bij een Helden Opvang vestiging bij jou in de buurt. Heb je nog vragen? Bel ons, we helpen je graag!