Helden Opvang

HeldenOpvang-Banner-vestiging-Abcoude

Onze vestigingen

‘Helden Opvang heeft meerdere vestigingen’

Iedere dag buitenspelen, liefdevolle opvang, gezond en natuurlijk eten, een sfeervolle inrichting, en een uitdagend educatief aanbod: dát is Helden Opvang. Helden Opvang heeft vestigingen in Abcoude, Baarn, Bussum, Harmelen, Loenen aan de Vecht, Soest en Zeist.

 

Op een aantal vestigingen hebben we een samenwerking met een educatieve boerderij. De kinderen kunnen op de boerderij van alles leren over dieren, de natuur en de herkomst van ons eten. Want ook dat vinden we belangrijk: respect voor mens, dier en de natuur om ons heen. Op de vestigingen waar we geen samenwerking hebben met een boerderij halen we de boerderij zoveel mogelijk naar de vestiging zelf toe! Zo heeft elke locatie zijn eigen moestuin en sommige locaties zelfs wat kleine dieren! 

Huiselijk inrichting

De inrichting van onze opvang is sfeervol in Scandinavische stijl. We creëren een huiselijke, veilige omgeving waar kinderen en ouders met veel plezier naar toe gaan. Met enthousiasme en vakkennis zorgen onze medewerkers ervoor dat iedereen zich echt thuis voelt.

 

De liefdevolle opvang en de ontwikkeling van de kinderen staat centraal, maar we willen ook maximale flexibiliteit aan de ouders bieden. Helden Opvang kent de spagaat waarin je je als werkende ouder soms begeeft, en daarom kiezen wij ervoor om daar waar we kunnen te ontzorgen. Ook krijgen de kinderen op bepaalde vestigingen dagelijks een warme gezonde maaltijd met verse ingrediënten uit het seizoen.

Locaties per dorp

ABCOUDE

BSO Broekzijdselaan 3
KDV Broekzijdselaan 3

 

BUSSUM

BSO Brinklaan 117
BSO Sint Vitusstraat 2
KDV Brinklaan 117

 

BAARN

BSO Amsterdamsestraatweg 55 A
KDV Amsterdamsestraatweg 55 A
KDV Kerkstraat 1

 

HARMELEN

BSO Dorpsstraat 269
KDV Dorpsstraat 269

 

LOENEN AAN DE VECHT

BSO Prinses Margrietlaan 7
BSO Rijksstraatweg 182
KDV Albrechtlaan 4
KDV Spinnerie 15

 

SOEST

BSO Bosstraat 88 SEC

BSO Bosstraat 151 Knickerbockers

BSO Dalweg 181

BSO Gaesbeekerhof 57

BSO Insingerstraat 57

BSO Willaertstraat 43

KDV van Hamelstraat 99

KDV Insingerstraat 57

KDV Willaertstraat 43

 

ZEIST

KDV Oude Arnhemseweg 234

Op de kaart

‘Kom gerust een keer langs’

Kijk op de kaart waar al onze vestigingen zich bevinden.

 

Wil je je kind aanmelden bij Helden Opvang?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst op de locatie kijken hoe het eruit ziet? Vraag dan een rondleiding aan bij een Helden Opvang vestiging bij jou in de buurt. Heb je nog vragen? Bel ons, we helpen je graag!