Fijn voor kinderen en ouders

4-12 JAAR

Ophalen uit school
Elke middag halen onze medewerkers kinderen op van de drie basisscholen in Loenen aan de Vecht: KB St. Ludgerusschool, OBS de Graaf Floris en CBS het Podium. We gebruiken onze BSO-bakfiets voor het vervoer. Oudere kinderen mogen zelfstandig naar de BSO komen. Wij vragen ouders hiervoor een zelfstandigheidcontract te tekenen.

Gratis vervoer naar (sport)clubs
Kinderen beoefenen vaak een of meerdere sporten of een andere activiteiten. Dus moet er elke week getraind of geoefend worden. Helden Opvang zorgt ervoor dat uw kind geen training mist en verzorgt gratis het vervoer naar de (sport)clubs of muziekles tijdens de BSO-middag. Dit doen we met onze bakfietsen. Voor deze extra service van Helden Opvang worden geen extra kosten in rekening gebracht..

Voorschoolse opvang
Moet u al vroeg op pad om op tijd op uw werk te zijn? Dan is voorschoolse opvang een hele uitkomst. Bij Helden Opvang kunt u uw kind al vanaf 7.30 uur brengen. Uw kind kan bij ons lekker ontspannen aan de dag beginnen, voordat het drukke schoolprogramma begint.

Geopend als de school dicht is
De BSO is dagelijks voor school geopend van 7.30 tot 8.30 en na schooltijd vanaf het uitgaan van de school tot 19.00 uur, met uitzondering van nationaal erkende feestdagen en de dagen tussen Kerst en Oud&Nieuw. Tijdens de vakantieweken en margeweken is de BSO de gehele dag geopend van 8.00 tot 19.00 uur. In de vakanties kunnen de kinderen kiezen uit een afwisselend en uitdagend activiteitenprogramma.

Keuze uit verschillende pakketten
U kunt bij de BSO van Helden Opvang voor verschillende pakketten kiezen. We bieden een jaarrond programma aan, waarbij u uw kind alle schoolweken inclusief de vakantieweken bij Helden Opvang kunt laten verblijven. Tijdens de vakanties hebben we een gevarieerd programma met leuke en ontspannen activiteiten, want ook op de BSO is vakantie echt vakantie. U kunt ook kiezen voor een pakket van 40 weken (exclusief de 12 vakantieweken) of desnoods voor alleen opvang tijdens de schoolvakanties of op studiedagen. Dit is mogelijk in de vorm van een vakantie-/studiedagencontract waarbij losse vakantiedagen en/of studiedagen kunnen worden ingekocht. Meer informatie over alle mogelijkheid vindt u op de pagina Tarieven.

Wilt u alvast eens een kijkje nemen bij Helden Opvang? U bent van harte welkom voor een rondleiding! Bel ons om een afspraak te maken.

Facebook