Helden kinderopvang Soest

VESTIGINGEN

K’nijntje & Zippies by Helden Opvang. Sinds juni 2021 is K’nijntje & Zippies in Soest onderdeel van Helden Opvang. In Soest bieden wij kinderopvang in de leeftijd van 0-12 jaar. 

Kinderopvang (en peuterspeelzaal met VVE) van 0-4 bieden wij in Soest aan op 5 locaties. De inrichting van onze opvang is sfeervol in Scandinavische stijl. We creëren een huiselijke, veilige omgeving waar kinderen en ouders met veel plezier naar toe gaan. Met enthousiasme en vakkennis zorgen onze medewerkers ervoor dat iedereen zich echt thuis voelt. Klik hier voor meer informatie over onze Kinderdagverblijf vestigingen

Buitenschoolse opvang van 4-12 bieden wij in Soest aan op 7 locaties. Wij hebben een aantal bijzondere BSO-concepten. In sportboulevard de Engh bieden wij een Zwem en Sport BSO. Kinderen kunnen onder professionele begeleiding allerlei sporten beoefenen in de grote sporthallen en daarna wordt er gezwommen in het recreatiebad, met glijbanen en stroomversnellingen. Wat is er nu leuker na een dag op school?

Op onze BSO op voetbalclub SEC hebben we -naast mooie sportfaciliteiten- een eigen atelier waar onder begeleiding creatief wordt gewerkt (van werken met een naaimachine tot schilderen en houtbewerking). Klik hier voor meer informatie over onze BSO vestigingen.

BSO | KDV

Facebook