Assistent-leidinggevende KDV Albrechtlaan

Loenen aan de Vecht – MBO 

Locatie: Loenen aan de Vecht 
Uren: 28-33

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Over Helden Opvang

Voor ons kinderdagverblijf in Loenen aan de Vecht  zoeken wij een enthousiaste assistent-leidinggevende! Wil jij samen met ons de kinderopvang nog leuker, beter, educatiever met meer oog voor duurzaamheid en de natuur maken? Dan zoeken wij jou!

Iedere dag buitenspelen, liefdevolle opvang, gezond en natuurlijk eten, dát is Helden Opvang! Wat zijn we trots op onze prachtige vestigingen met een kindgerichte inrichting waar veel aandacht is voor sfeer en die ook rust en warmte uitstralen.

Onze mensen zijn onze grootste kracht. Dat is waar we voor staan! We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Betrokken teams waar goede sfeer en collegialiteit voorop staan. Helden Opvang is een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar we echt mét elkaar dingen willen neerzetten. Met elkaar zaken vormgeven en bedenken hoe we het werk nog leuker en beter kunnen maken en met elkaar een liefdevolle en veilige opvang bieden. Een omgeving waarin jouw initiatief en ideeën met open armen ontvangen worden.

Functieomschrijving

Als assistent leidinggevende ben je, naast je werkzaamheden als pedagogisch medewerker, samen met de vestigingsmanager verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op jouw locatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega’s en een belangrijke factor in de communicatie met ouders. Wij zoeken een betrokken, enthousiaste en ambitieuze collega die proactief mee- en vooruitdenkt, enthousiast wordt van plannen en organiseren en het team met een positieve en motiverende houding weet te coachen en te verbinden.

Naast de ondersteunende leidinggevende taken ben je een liefdevolle en betrokken pedagogisch medewerker. Je hebt oog voor de ontwikkeling van ieder kind, weet je in te spelen op hun behoeften en bent in staat om ons pedagogische beleid met warmte en gedrevenheid uit te voeren. Bij deze functie werk je voor een groot deel mee op de groep en heb je daarnaast 4 vrijgestelde uren per week. 

Wat bieden wij jou?

 • Je werkdagen en uren gaan geheel in overleg met jou.
 • Je salaris is conform de CAO-kinderopvang, schaal 7 min. € 2.874,- en max. € 3.837,- per maand o.b.v. een 36-urige werkweek, vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering.
 • Reiskostenvergoeding 0,23 cent per KM.
 • Aantrekkelijke regeling voor fitness abonnement en een fietsplan.
 • We bieden afwisselend werk in een professioneel en betrokken team.
 • Op regelmatige basis organiseren wij een gezellig teamuitje en periodiek kan je aanschuiven aan de gezellige personeelslunch op locatie.
 • Heb je opleidingskosten bij je huidige werkgever? Dan nemen wij die eventueel van je over.
 • Wordt je onze nieuwe collega en wil jij jouw kinderen bij ons ook brengen? Dan krijg je bij ons voorrang met plaatsing van je kind.

Wat vraagt Helden Opvang van jou?

 • Je diploma voldoet aan de kwalificatie-eis. Check jouw diploma hier
 • Je hebt relevante ervaring in de kinderopvang.
 • Je weet de pedagogische visie van Helden Opvang te vertalen naar de praktijk.
 • Je kan een team op enthousiaste wijze motiveren en hebt goede coachende vaardigheden.
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een echte teamspeler, enthousiast en bent proactief.
 • Je hebt een klantgerichte- servicegerichte instelling.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer direct! Wil je eerst nog iets vragen over deze vacature? Dat mag natuurlijk altijd! Bel met onze recruiter Wil op 06-57827635

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app: