Midden-Nederland – HBO 

Locatie: Harmelen, Abcoude, Baarn, Bussum, Loenen aan de Vecht en Soest
Uren: 0-33

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Bijbaan Kinderopvang

Heb jij in de vakanties wat tijd over en ben jij student pedagogiek, sport & bewegen? Misschien volg je wel een lerarenopleiding of doe je Social Work. En lijkt het jouw onwijs leuk om in de kinderopvang te werken als bijbaan? Dan is deze baan perfect te combineren. Jij geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent aan de vestigingsmanager en samen wordt er gekeken op welke locatie jij kan werken.

Ben jij zo enthousiast over activiteiten en wil jij hier zorg voor dragen bij de kinderen?
Helden Opvang biedt de aller leukste bijbaan op de buitenschoolse opvang.

Jij krijgt veel ruimte om activiteiten te doen met kinderen en het zelf in te vullen. Talenten zoals sport & bewegen, kunst, muziek of pedagogiek  zijn jou niet geheel onbekend. Samen met het team zorg jij er voor dat de kinderen de dag van hun leven hebben.
Als jij minimaal 50% van je studiepunten hebt kun jij aan de slag als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang.

Jij kunt ons bieden

Jij kunt ons bieden

  • Je bent een student met de juiste HBO opleiding Check hier of je opleiding voldoet (p. 11-15);
  • Je hebt minimaal 50% van je studiepunten van je totale opleiding.
  • Je bent zelfstandig, oplossingsgericht en positief.
  • Maar bovenal werk jij, niets liever dan met kinderen.

Iedere dag buitenspelen, een bezoek aan de boerderij, liefdevolle opvang, gezond en natuurlijk eten, een sfeervolle inrichting en een uitdagend educatief aanbod: dát is Helden Opvang, een professionele en kleinschalige kinderopvangorganisatie met oog voor duurzaamheid.

Onze locaties zijn zeer sfeervol, huiselijk en stijlvol ingericht en stralen rust en warmte uit. We hebben diverse vestigingen in zeven dorpen.

De inrichting van onze opvang is in Scandinavische stijl. We creëren een huiselijke, veilige omgeving waar kinderen en ouders met veel plezier naar toe gaan. Met enthousiasme en vakkennis zorgen onze medewerkers ervoor dat iedereen zich echt thuis voelt.

Wat bieden wij jou?

  • Een flexibel oproepcontract
  • Je salaris is conform de CAO-kinderopvang school 6 min. 2.539,- en max 3.489,- per maand o.b.v. 36-urige werkweek;  Tussen de 16 en 22 euro per uur en daarboven komt je vakantiegeld en je eindejaarsuitkering.
  • Ruimte voor ontwikkel en doorgroei mogelijkheden
  • Maar misschien kan je ook op de locatie opdrachten vervullen voor school.

Zie jij dit helemaal zitten? Zien wij graag jouw CV tegemoet. Wil je toch nog even wat dingen weten? Bel/app dan gerust met Wil op het nummer 06-57827635

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app: