Pedagogisch medewerker BSO Baarn

Baarn – MBO 

Locatie: Baarn
Uren: 12-15

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Over Helden Opvang

Voor onze fantastische BSO locatie aan de bosrand van Baarn zoeken wij een enthousiaste pedagogisch medewerker! Ben je sportief en houd jij ervan om samen met de kinderen op ontdekkingstocht te gaan? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! 

Iedere dag buitenspelen, liefdevolle opvang, gezond en natuurlijk eten, dát is Helden Opvang! Wat zijn we trots op onze prachtige vestigingen met een kindgerichte inrichting waar veel aandacht is voor sfeer en die ook rust en warmte uitstralen.

Onze mensen zijn onze grootste kracht. Dat is waar we voor staan! We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Betrokken teams waar goede sfeer en collegialiteit voorop staan. Helden Opvang is een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar we echt mét elkaar dingen willen neerzetten. Met elkaar zaken vormgeven en bedenken hoe we het werk nog leuker en beter kunnen maken en met elkaar een liefdevolle en veilige opvang bieden. Een omgeving waarin jouw initiatief en ideeën met open armen ontvangen worden.

BSO Amsterdamsestraatweg is gevestigd in een mooi pand op het prachtige terrein van Villa Buitenzorg. De vestiging ligt aan de bosrand en op een steenworp van Hoeve Ravenstein. De vestiging is ingericht in onze kenmerkende Scandinavische stijl en straalt rust en warmte uit. Bij de binneninrichting is rekening gehouden met verschillende speelhoeken, zodat kinderen zelf kunnen kijken waar hun interesses liggen. Zin om lekker een boekje te lezen, te koken in ons eigen kinderkookcafé of liever aan de slag in het knutselatelier? Het kan allemaal! Kortom: Een heerlijke plek om “buiten” op te groeien!

Functieomschrijving

Iedere dag de kinderopvang nóg leuker maken in de functie van pedagogisch medewerker binnen een organisatie waar groei en ontwikkeling centraal staat. Binnen onze organisatie hebben we nog plek voor een liefdevolle, het liefst ervaren, pedagogisch medewerker voor op de BSO in Baarn

Groei jij door initiatieven te nemen om de opvang nog leuker voor kinderen, ouders en collega’s te maken, vind jij het fijn om collega’s uit de brand te helpen en omschrijf jij jezelf als een doorpakker? We komen graag met je in contact!

Wat bieden wij jou?

 • Je werkdagen en uren gaan geheel in overleg met jou.
 • Je salaris is conform de CAO-kinderopvang, schaal 6 min. € 2.539,- en max. € 3.489,- per maand o.b.v. een 36-urige werkweek, vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 4%.
 • Reiskostenvergoeding 0,23 cent per KM.
 • Aantrekkelijke regeling voor fitness abonnement en een fietsplan.
 • We bieden afwisselend werk in een professioneel en betrokken team.
 • Op regelmatige basis organiseren wij een gezellig teamuitje en periodiek kan je aanschuiven aan de gezellige personeelslunch op locatie.
 • Heb je opleidingskosten bij je huidige werkgever? Dan nemen wij die eventueel van je over.
 • Word je onze nieuwe collega en wil jij jouw kinderen bij ons ook brengen? Dan krijg je bij ons voorrang met plaatsing van je kind.
 • Onze locaties verwelkomen ook graag BOL en BBL studenten.

Wat vraagt Helden Opvang van jou?

 • Je diploma voldoet aan de kwalificatie-eis. Check jouw diploma hier. Ben je nog niet in het bezit van een geldig diploma maar wel de wens om die te behalen? We kijken graag met je naar de mogelijkheden! Of heb je minimaal 50% van je studiepunten behaald of overgangsbewijs naar het vierde jaar van een kwalificerende HBO opleiding? Ook dan komen we graag met je in contact!
 • Je hebt (bij voorkeur) ervaring in de kinderopvang.
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een echte teamspeler, enthousiast en bent proactief.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer direct! Wil je eerst nog iets vragen over deze vacature? Dat mag natuurlijk altijd! Bel met onze recruiter Wil op 06-57827635.

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app: