Pedagogisch medewerker BSO Prinses Margrietlaan

Loenen aan de Vecht – MBO 

Locatie: Loenen aan de Vecht
Uren: 20 uur

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Over Helden Opvang

Op ons buitenschoolse opvang in Loenen aan de Vecht hebben wij weer plek voor een enthousiaste pedagogisch medewerker! Wil jij samen met ons de kinderopvang nog leuker, beter, educatiever met meer oog voor duurzaamheid en de natuur maken? Dan zoeken wij jou!

Iedere dag buitenspelen, liefdevolle opvang, gezond en natuurlijk eten, dát is Helden Opvang! Wat zijn we trots op onze prachtige vestigingen met een kindgerichte inrichting waar veel aandacht is voor sfeer en die ook rust en warmte uitstralen.

Onze mensen zijn onze grootste kracht. Dat is waar we voor staan! We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Betrokken teams waar goede sfeer en collegialiteit voorop staan. Helden Opvang is een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar we echt mét elkaar dingen willen neerzetten. Met elkaar zaken vormgeven en bedenken hoe we het werk nog leuker en beter kunnen maken en met elkaar een liefdevolle en veilige opvang bieden. Een omgeving waarin jouw initiatief en ideeën met open armen ontvangen worden.

BSO Prinses Margrietlaan is gevestigd in de Ludgerusschool tegen het centrum van Loenen aan de Vecht. De school is recent gerenoveerd en we hebben onze eigen huislijke BSO zodat de kinderen na school echt even kunnen ’thuiskomen’. Ze hebben er een kindkookcafé en ook een grote buitenruimte met uitdagende speeltoestellen. Ook is er een samenwerking met een boerderij in het dorp. 

Functieomschrijving

Iedere dag de kinderopvang nóg leuker maken in de functie van pedagogisch medewerker binnen een organisatie waar groei en ontwikkeling centraal staat. Binnen onze organisatie hebben we nog plek voor een liefdevolle, het liefst ervaren, pedagogisch medewerker voor onze buitenschoolse opvang in Loenen aan de Vecht.

Groei jij door initiatieven te nemen om de opvang nog leuker voor kinderen, ouders en collega’s te maken, vind jij het fijn om collega’s uit de brand te helpen en omschrijf jij jezelf als een doorpakker? We komen graag met je in contact!

Wat bieden wij jou?

 • Je werkdagen worden maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor 20 uur.
 • Je salaris is conform de CAO-kinderopvang, schaal 6 min. € 2.539,- en max. € 3.489,- per maand o.b.v. een 36-urige werkweek, vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering.
 • Reiskostenvergoeding van 23 cent per KM.
 • Aantrekkelijke regeling voor fitness abonnement en een fietsplan.
 • We bieden afwisselend werk in een professioneel en betrokken team.
 • Op regelmatige basis organiseren wij een gezellig teamuitje en periodiek kan je aanschuiven aan de gezellige personeelslunch op locatie.
 • Wordt je onze nieuwe collega en wil jij jouw kinderen bij ons ook brengen? Dan krijg je bij ons voorrang met plaatsing van je kind.

Wat vraagt Helden Opvang van jou?

 • Je diploma voldoet aan de kwalificatie-eis. Check jouw diploma hier
 • Je hebt (bij voorkeur) ervaring in de kinderopvang.
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een echte teamspeler, enthousiast en bent proactief.
 • Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer direct! Wil je eerst nog iets vragen over deze vacature? Dat mag natuurlijk altijd! Bel met onze recruiter Wil op 06-5782763

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app: