Flexpool medewerker Helden Opvang

 MBO en HBO 

Locatie: Baarn, Bussum, Soest, Loenen aan de Vecht, Abcoude, Harmelen, Zeist

Uren: 0

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Jij bent onze nieuwe Held!

Droom jij ervan om elke dag een glimlach op het gezicht van een kind te toveren? Ben jij een ware avonturier die niet bang is om in het diepe te springen en de wereld door de ogen van een kind te zien? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze unieke flexpool.

Wij zijn geen gewone kinderopvangorganisatie, wij zijn een avontuurlijke opvang met kinderhelden die elke dag de wereld om ons heen ontdekken met hun nieuwsgierigheid.
Momenteel breiden wij onze flexpool uit en zoeken we bevlogen en liefdevolle pedagogisch medewerkers die flexibel zijn en bereid zijn om te stralen en te werken op verschillende locaties binnen onze regio’s.

Cluster 1: Baarn, Bussum en Soest.
Cluster 2: Loenen aan de Vecht en Abcoude
Cluster 3: Zeist en Harmelen.

Als onderdeel van onze flexpool ben je een echte kinderheld, klaar om op elk moment te schitteren en de dag van een kind onvergetelijk te maken. Jouw enthousiasme, creativiteit en liefde voor kinderen zijn de drijvende kracht achter elke glimlach en elk avontuur.

Jouw missie:

  • Sta klaar om in te springen op verschillende locaties binnen onze clusters
  • Creëer een magische en veilige omgeving waar kinderen kunnen groeien, ontdekken en bloeien
  • Stimuleer de fantasie en creativiteit van kinderen door middel van boeiende activiteiten en spelletjes

Jouw superkrachten:

Jij hebt een groot hart voor kinderen en een liefdevolle benadering. Flexibiliteit en beschikbaarheid om in te springen wanneer dit nodig is, maar ook wanneer het jou uitkomt. Je hebt een sprankelende persoonlijkheid en een eindeloze bron van creativiteit. 

Wij bieden wij:

  • Je diploma voldoet aan de kwalificatie-eis. Check jouw diploma hier . Ben je nog niet in het bezit van een geldig diploma maar wel de wens om die te behalen? We kijken graag met je naar de mogelijkheden! Of heb je minimaal 50% van je studiepunten behaald of overgangsbewijs naar het vierde jaar van een kwalificerende HBO opleiding? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Een avontuurlijke en dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is
  • Een 0-urencontract dat past bij jouw flexibele levensstijl
  • Een betrokken team van mede-kinderhelden
  • Je salaris is conform de CAO-kinderopvang, schaal 6 min. € 2.539,- en max. €3.489,- per maand o.b.v. een 36-urige werkweek, vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering.

Ben jij klaar voor het avontuur?

Sta jij te popelen om deel uit te maken van ons team kinderhelden en de wereld van de kinderopvang op zijn kop te zetten? Stuur dan jouw heldhaftige CV en/of motivatie naar ons toe, heb je toch nog vragen bel/app met Wil onze recruiter op 06-57827635. Wij kunnen niet wachten om samen met jou op avontuur te gaan.

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app: