Pedagogisch medewerker KDV Brinklaan babygroep

Bussum – MBO 

Locatie: Bussum
Uren: 27-33

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Over Helden Opvang

Voor ons kinderdagverblijf in Bussum zoeken wij een enthousiaste pedagogisch medewerker voor de babygroep! Wil jij samen met ons de kinderopvang nog leuker, beter, educatiever met meer oog voor duurzaamheid en de natuur maken? Dan zoeken wij jou!

Iedere dag buitenspelen, liefdevolle opvang, gezond en natuurlijk eten, dát is Helden Opvang! Wat zijn we trots op onze prachtige vestigingen met een kindgerichte inrichting waar veel aandacht is voor sfeer en die ook rust en warmte uitstralen.

Onze mensen zijn onze grootste kracht. Dat is waar we voor staan! We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Betrokken teams waar goede sfeer en collegialiteit voorop staan. Helden Opvang is een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar we echt mét elkaar dingen willen neerzetten. Met elkaar zaken vormgeven en bedenken hoe we het werk nog leuker en beter kunnen maken en met elkaar een liefdevolle en veilige opvang bieden. Een omgeving waarin jouw initiatief en ideeën met open armen ontvangen worden.

Onze locatie is gevestigd in de prachtige oude pastorie van de Vituskerk in het centrum van Bussum. Hier bieden we opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Het is een bijzonder pand met een prettige sfeer en een hecht team van pedagogisch professionals. Dat voel je en dat zie je meteen bij binnenkomst. Het is een vestiging waar iedereen zich thuis voelt.
Het is een gezellige locatie waar de mensen het verschil maken. We stimuleren de kinderen en geven het de tools om zich in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen. We hebben een fijne buitenruimte waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Functieomschrijving

Iedere dag de kinderopvang nóg leuker maken in de functie van pedagogisch medewerker binnen een organisatie waar groei en ontwikkeling centraal staat. Binnen onze organisatie hebben we nog plek voor een liefdevolle, het liefst ervaren, pedagogisch medewerker voor ons kinderdagverblijf in Bussum.

Groei jij door initiatieven te nemen om de opvang nog leuker voor kinderen, ouders en collega’s te maken, vind jij het fijn om collega’s uit de brand te helpen en omschrijf jij jezelf als een doorpakker? We komen graag met je in contact!

Wat bieden wij jou?

 • Je werkdagen en uren gaan geheel in overleg met jou.
 • Je salaris is conform de CAO-kinderopvang, schaal 6 min. € 2.539,- en max. € 3.489,- per maand o.b.v. een 36-urige werkweek, vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 4%.
 • Reiskostenvergoeding van €0.23 cent per km. 
 • Aantrekkelijke regeling voor fitness abonnement en een fietsplan.
 • We bieden afwisselend werk in een professioneel en betrokken team.
 • Op regelmatige basis organiseren wij een gezellig teamuitje en periodiek kan je aanschuiven bij de gezellige personeelslunch op locatie.
 • Heb je opleidingskosten bij je huidige werkgever? Dan nemen wij die eventueel van je over.
 • Word je onze nieuwe collega en wil jij jouw kinderen bij ons ook brengen? Dan krijg je bij ons voorrang met plaatsing van je kind.
 • Onze locaties verwelkomen ook graag BOL en BBL studenten.  

Wat vraagt Helden Opvang van jou?

 • Je diploma voldoet aan de kwalificatie-eis. Check jouw diploma hier . Ben je nog niet in het bezit van een geldig diploma maar wel de wens om die te behalen? We kijken graag met je naar de mogelijkheden! Of heb je minimaal 50% van je studiepunten behaald of overgangsbewijs naar het vierde jaar van een kwalificerende HBO opleiding? Ook dan komen we graag met je in contact!
 • Je hebt (bij voorkeur) ervaring in de kinderopvang.
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een echte teamspeler, enthousiast en bent proactief.

SolliciterenEnthousiast geworden? Solliciteer direct! Wil je eerst nog iets vragen over deze vacature? Dat mag natuurlijk altijd! Bel met onze recruiter Wil 06-57827635  

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app: