Pedagogisch Coach

Locatie Bussum – HBO 

Uren: 27-32

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Pedagogisch coach

Voor onze locatie in Bussum zijn wij opzoek naar een pedagogisch coach!

Ben jij als pedagogisch coach toe aan een nieuwe uitdaging? En heb je zin om met jouw deskundigheid bij te dragen aan de kwaliteit van Helden Opvang? Dan zoeken wij jou voor ons team! Als pedagogisch coach bij Helden Opvang kan je rekenen op gedreven collega’s en een plek waar ontwikkeling centraal staat! Word jij hier al enthousiast van en ben jij 27 tot 32 uur beschikbaar? Lees dan snel verder!

Onze pedagogische visie is geïnspireerd op de visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler. Als pedagogisch coach werk je op projectbasis op een locatie waar op dat moment de meeste behoefte ligt. In jouw rol ben je 50% van je contracturen werkzaam op de groep van de locatie waar je op dat moment werkt en ben je, samen met de vestigingsmanager en regio pedagogisch coach, verantwoordelijk voor de pedagogisch kwaliteit van de hele vestiging. Zo inspireer jij al jouw collega’s met onze pedagogische visie en zorgen jullie er samen voor dat elke ruimte uitdagend is ingericht.

Functieomschrijving

Samen met de regio pedagogisch coach en vestigingsmanager maak jij een pedagogisch ontwikkelplan voor de locatie (en draagt zorg voor de uitvoering hiervan) om ervoor te zorgen dat de visie gewaarborgd blijft. Je hebt een adviserende rol naar de regio pedagogisch coach en vestigingsmanager. Jij weet wat er speelt op de locatie en voelt perfect aan hoe je daarop in kunt spelen. Je krijgt energie van het beantwoorden van pedagogische vragen en vindt het heerlijk om samen met je collega’s een omgeving te creëren waarbij ieder kind zich gezien en gehoord voelt en zich optimaal kan ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?

 • Je maakt onderdeel uit van het enthousiaste team pedagogiek, waar veel inbreng is voor eigen ideeën en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een jaarcontract voor  27 tot 32 uur.
 • Je salaris is conform de CAO-kinderopvang, schaal 9 min. €3.339,- en max. €4.635,- per maand o.b.v. een 36-urige werkweek, vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 4%.
 • Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per KM.
 • Aantrekkelijke regeling voor fitness abonnement en een fietsplan.
 • Op regelmatige basis organiseren wij een gezellig teamuitje.
 • Word je onze nieuwe collega en wil jij jouw kinderen bij ons ook brengen? Dan krijg je bij ons voorrang met plaatsing van je kind.
 • Onze locaties verwelkomen ook graag BOL en BBL studenten.

Wat vraagt Helden Opvang van jou?

 • Je hebt goede coachende vaardigheden en weet pedagogische vragen binnen jouw vakgebied te beantwoorden.
 • Je beschikt over een HBO diploma (bij voorkeur pedagogiek, PEP) of bent in het bezit van een kwalificatie tot pedagogisch coach volgens de CAO kinderopvang.
 • Je hebt relevante werkervaring in de kinderopvang.
 • Je hebt kennis van de ontwikkelingsfases van het kind, oog voor het groepsproces en voor de individuele behoefte van het kind én de pedagogisch medewerkers. 
 • Je hebt kennis van de pedagogische visies Reggio Emilia en Emmi Pikler en weet deze visies te vertalen naar de praktijk.
 • Je bent super flexibel, hebt een positieve, pro-actieve werkhouding en je kan goed omgaan met veranderingen.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. 

Solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer direct! Wil je eerst nog iets vragen over deze vacature? Dat mag natuurlijk altijd! Bel met onze recruiter Wil: 06-5782763

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app:

Solliciteer via een formulier:

Of stuur eenvoudig een sollicitatie-app: